KÜTAHYA / MERKEZ - Kirazpınar İlkokulu

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda mart ayında masal okuma etkinlikleri yapıldı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda okul öncesi sınıfımızda öğrencilerimiz ve velilerimiz "Kandil Simiti" yaparken;  İlkokul öğrencilerimiz de atasözü ve deyimler etkinliği yaptı.

Ock

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayında "Dede Korkut Hikayeleri Okuma Etkinliği" yapıldı. Öğrencilerimiz merakla bu hikayeleri dinledi ve okudu. Bu etkinliğin yanında "Anlamını Bul Etkinliği" ,"Hatırlatmaca",  "Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma" etkinlikleri yapıldı.

Ock

Bakanlığımızın 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının I. Dönemi için Planlamış olduğu Kış Şenliği Kapsamında Kirazpınar İlkokulunda kermes yaptık.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında velilerimizin de katılım gösterdiği "Çocuk Şiiri" okuma etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda veliler ile etkinlik yapıldı.